Mogelijkheden voor groepen.

Als officiƫle supportersclub hebben wij een concept ontwikkeld waarbij bedrijven en verenigingen in groep naar het stadion kunnen. Wij bieden hierbij het vervoer aan en de nodige tickets. Wij zijn in de mogelijkheid om hierbij een concept aan te bieden op maat van uw bedrijf. Zo kan het vervoer aangeboden worden vanop uw bedrijfssite of kunnen wij de bus personaliseren om uw bedrijf of vereniging extra uitstraling te geven.

Op dit ogenblik hebben we reeds een samenwerking met het bedrijf Umicore en Schelle Sport, een lokale voetbalclub. Voor de jeugdspelers en ouders van Schelle sport, zorgde dit reeds enkele keren voor een leuke ervaring.
Wij zijn ervan overtuigd dat werkmakkers of  vrienden binnen een vereniging het leuker vinden om samen een wedstrijd te kunnen bijwonen. Indien gewenst komen wij dan ook graag een woordje uitleg geven over onze werking en praktische benadering van deze groepsaanbiedingen.

U kan uw intresse kenbaar maken door onze club te mailen via clubs@outlook.be

Procedure aanvraag tickets, betaling en definitieve toekenning:

Vanaf het moment dat de voetbalbond wedstrijden bekend maakt kan u reeds mailen om een optie te nemen op tickets (zonder aankoopverplichting). Vanaf het moment dat de voetbalbond de ticketprijzen bevestigd informeren wij iedereen die een optie genomen heeft. Op dat ogenblik kan u laten weten of u afziet van uw optie of de optie omzet in een effectieve ticketaanvraag. Wij  zullen u op dat ogenblik ook vragen om de betaling uit te voeren.

Op het moment dat wij bericht krijgen van de voetbalbond of wij al onze tickets bevestigd zien of slechts een gedeelte, stellen wij u in kennis of wij de tickets al dan niet kunnen (volledig)bevestigen. In negatief geval storten wij de ontvangen gelden meteen terug op uw rekening. Bij bevestiging van uw tickets informeren wij u hierover. Via onze website kan u steeds de vertrekuren van de bus terugvinden.

Noot: ih het geval dat wij slechts een gedeelte van onze bestelling ontvangen, zullen wij de tickets toewijzen op basis van het tijdstip waarop wij de betalingen binnenkregen. Zij die als laatste betaalden zullen dus de eerste afvallers zijn.