Hoe tickets bestellen?

Leden: wij stellen u via de website en FB-pagina in kennis wanneer de verkoop voor leden start. Vervolgens kunnen de leden een ticket bestellen via www.fanmanagement.be

Niet-leden/groepen: Niet leden en groepen dienen te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Procedure aanvraag tickets, betaling en definitieve toekenning (enkel voor niet-leden/groepen):

Vanaf het moment dat de voetbalbond wedstrijden bekend maakt kan u reeds mailen om een optie te nemen op tickets (zonder aankoopverplichting). Vanaf het moment dat de voetbalbond de ticketprijzen bevestigd informeren wij iedereen die een optie genomen heeft. Op dat ogenblik kan u laten weten of u afziet van uw optie of de optie omzet in een effectieve ticketaanvraag. Wij  zullen u op dat ogenblik ook vragen om de betaling uit te voeren.

Op het moment dat wij bericht krijgen van de voetbalbond of wij al onze tickets bevestigd zien of slechts een gedeelte, stellen wij u in kennis of wij de tickets al dan niet kunnen bevestigen. In negatief geval storten wij de ontvangen gelden meteen terug op uw rekening. Bij bevestiging van uw tickets informeren wij u hierover. Via onze website kan u steeds de vertrekuren van de bus terugvinden.  

Noot: ih het geval dat wij slechts een gedeelte van onze bestelling ontvangen, zullen wij de tickets toewijzen op basis van het tijdstip waarop wij de betalingen binnenkregen. Zij die als laatste betaalden zullen dus de eerste afvallers zijn.