Door ons gebruikte (luxe) bussen

Omdat wij kwaliteit en comfort hoog in het vaandel dragen werken wij samen met reizen Lauwers voor onze busreizen. Voor de verplaatsingen naar de wedstrijden van onze nationale ploeg maken wij in principe steeds gebruik van volgende bus:

 

                                                              Maxi Royal Class dubbeldek ****

 

 

 

 

Supportersclub De Scheve Toren

Supportersclub De Scheve Toren is een officiële supportersclub. Via onze supportersclub kan u tickets bestellen voor de wedstrijden van de Rode Duivels. De verschillende opties hangen af van het feit of u al dan niet lid bent (zie rubriek lid worden).

Onze supportersclub werd opgericht in januari 2013 met lokaal te Schelle: Cafe Schuttershof, Provinciale steenweg 47. De eerste wedstrijd die we met onze club gingen bijwonen was Belgie-Servië op 7 juni . Dit betrof een kwalificatiewedstrijd in aanloop naar het WK 2014 in Brazilië. De eerste wedstrijd vertrokken we vanuit Schelle met een minibus. De tweede wedstrijd met een gewone bus. Vanaf dan reed onze club steeds met 1 of meerdere bussen naar Brussel. We richten ons met de club op één specifiek hoofddoel: in groep naar de wedstrijden van onze nationale ploeg rijden/varen/vliegen. Wij streven een totaalbeleving na waarbij uiteraard de wedstrijd centraal staat maar waar ook de beleving als supportersgroep belangrijk is. Onze supportersclub is er dus vooral gericht op supporters die graag met een groep supportersvrienden de sfeer rond de wedstrijden wil beleven. Wij bieden natuurlijk ook een correcte service naar mensen die er voor kiezen om individueel naar de Rode Duivels te gaan kijken.

Wij zorgen ervoor dat er alle thuiswedstrijden vervoer voorzien is maar willen onze leden ook graag de nodige faciliteiten aanbieden voor de wedstrijden in het buitenland. Wij zoeken hierbij steeds naar een ideale formule, en houden rekening met kwaliteit, prijs en comfort. Meer info aangaande het vervoer naar thuiswedstrijden en naar het buitenland kan u steeds vinden in de desbetreffende publicaties over de wedstrijden. 

Wij richten ons als supportersclub op een breed publiek en zullen dan ook steeds een variabel aanbod van tickets aanbieden. Zo kunnen de "sfeermakende" supporters kiezen voor tickets in een vak achter doel. De supporters die liever op een "rustige" plaats zitten (elders achter doel) alsook de supporters die voor meer comfort langs de zijlijn kiezen, kunnen bij ons terecht. Juist omdat we ons op een breed publiek richten en omdat ook ouders met kinderen bij ons moeten terecht kunnen, kijken we toe op de positieve sfeer/gedrag op de bus en in het stadion. Wij zorgen er dan ook voor dat enkel de supporters met het juiste gedrag lid blijven van onze club.

Wij hopen dat jullie samen met ons mogen genieten van de wedstrijden van onze Rode Duivels. Wij rekenen op onze Duivels zodat we met zijn allen nog vele voetbalreizen kunnen ondernemen op en in aanloop naar EK's, WK's en Nationsleague!


Met Duivelse groeten...
 

Supportersclub De Scheve Toren

Contactgegevens:
Voor al uw vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Noodnummer (enkel voor dringende vragen): +32 (0)491/255.154
Facebook: https://www.facebook.com/De-Scheve-Toren-Supportersclub-Rode-Duivels-189671394508772/