FAQ

Vraag: Ben ik na aansluiting bij de supportersclub zeker van tickets?
Antwoord: De verdeling van tickets hangt af van verschillende factoren zoals u kan zien in de rubriek "lid worden" en "Ledeninfo". Neem dus zeker een kijkje in deze rubrieken om te zien wanneer u welke tickets kan bestellen.

Vraag: Via welke weg kan ik Supportersclub De Scheve Toren bereiken?
Antwoord: U kan met al uw vragen terecht op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij lezen onze mail bijna dagelijks, u krijgt in principe steeds antwoord op uw vraag binnen de 48u. Onze club heeft ook een gsm (0032491/255.154) waarop onze club steeds bereikbaar is. Gelieve dit nummer enkel te gebruiken in dringende gevallen of ter gelegenheid van wedstrijden in het buitenland)

Vraag: Hoe kan ik tickets bestellen voor de wedstrijden van de Rode Duivels?
Antwoord: Supporters die lid zijn van onze supportersclub kunnen bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Indien u een lidmaatschap "1895" heeft, kan u via de site www.rbfa.be.

Vraag: Wat is het rekeningnummer van de supportersclub?
Antwoord: BE78 7350 3731 6086.

Vraag: Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap bij Supportersclub De Scheve Toren:
Antwoord:

- Gratis fanartikel, vrij te kiezen uit ons gamma
- Zeer hoge bereikbaarheid van de club voor support en al uw vragen (zie menu "contact)
- Comfortabele luxebussen voor het vervoer naar de wedstrijden (zie foto's op onze site)
- Actieve supporterslub die meermaals op verplaatsing gaat en daarbij steeds naar interessante formules zoekt voor zijn leden
- Diverse organisaties voor de leden zoals een ledenreceptie, occasioneel plaatsen van groot scherm, springkasteel voor de kinderen, enz,...
- Je maakt deel uit van een grote vriendengroep waar ook gezinnen bij kunnen aansluiten, wij staan voor plezier, sfeer en positieve uitstraling van onze club en zijn leden!