WIJZIGINGEN (1895) VOOR VOLGEND SEIZOEN

Memberschip en ticketing:

Eerst en vooral blijft het puntensysteem bestaan. Leden gaan dus blijven punten verzamelen bij het bezoeken van wedstrijden (Rode Duivels, Red Flames en U21).
Een nieuwigheid voor alle leden en clubs is de mogelijkheid tot online payment, rechtstreeks aan de voetbalbond. Elke club zal kunnen kiezen of men hierin stapt. Alle details staan nog niet 100% vast maar voor zover we de zaken nu zien en inschatten, zal De Scheve Toren wel mee in dit systeem stappen. Als onze club mee in dit systeem stapt dan valt daarmee ook de administratiekost voor onze leden weg.

Er werd door de federatie/voetbalbond de optie aangeboden tot automatisch vernieuwen van het membership, maar komt er niet op aanraden van het fanboard. Ieder lid kan dus zelf beslissen of en wanneer hij zijn lidmaatschap zal verlengen.

Een bijkomende nieuwigheid is het feit dat vanaf volgend seizoen gekozen kan worden voor een lidmaatschap van 1 jaar of zoals tot hiertoe het geval was: 2 jaar. De lidgelden werden vastgelegd op 25€ voor 1 jaar en 40€ voor 2 jaar.

Supportersclub De Scheve Toren

Supportersclub De Scheve Toren is een officiële supportersclub verbonden aan de federatie 1895. Enkel via erkende supportersclubs zoals de onze kan u tickets bestellen voor de wedstrijden van de Rode Duivels.

Onze supportersclub werd opgericht in januari 2013. De eerste wedstrijd die we met onze club gingen bijwonen was Belgie-Servië op 7 juni . Dit betrof een kwalificatiewedstrijd in aanloop naar het WK 2014 in Brazilië. De eerste wedstrijd vertrokken we vanuit Schelle met een minibus. De tweede wedstrijd met een gewone bus. Vanaf dan reed onze club steeds met 1 of meerdere bussen naar Brussel. We richten ons met de club op één specifiek hoofddoel: in groep naar de wedstrijden van onze nationale ploeg rijden/varen/vliegen. Wij streven een totaalbeleving na waarbij uiteraard de wedstrijd centraal staat maar waar ook de beleving als supportersgroep belangrijk is. Onze supportersclub is er dus vooral gericht op supporters die graag met een groep supportersvrienden de sfeer rond de wedstrijden wil beleven. Wij bieden natuurlijk ook een correcte service naar mensen die er voor kiezen om individueel naar de Rode Duivels te gaan kijken.

Wij zorgen ervoor dat er alle thuiswedstrijden vervoer voorzien is maar willen onze leden ook graag de nodige faciliteiten aanbieden voor de wedstrijden in het buitenland. Wij zoeken hierbij steeds naar een ideale formule, en houden rekening met kwaliteit, prijs en comfort. Meer info aangaande het vervoer naar thuiswedstrijden en naar het buitenland kan u steeds vinden in de desbetreffende publicaties over de wedstrijden. 

Wij richten ons als supportersclub op een breed publiek en zullen dan ook steeds een variabel aanbod van tickets aanbieden. Zo kunnen de "sfeermakende" supporters kiezen voor tickets in het vak "Ambiance" achter doel. De supporters met kinderen die liever op een "rustige" plaats zitten (elders achter doel) alsook de supporters die voor meer comfort langs de zijlijn kiezen, kunnen bij ons terecht. Juist omdat we ons op een breed publiek richten en omdat ook ouders met kinderen bij ons moeten terecht kunnen, kijken we toe op de positieve sfeer/gedrag op de bus en in het stadion. Wij zorgen er dan ook voor dat enkel de supporters met het juiste gedrag lid blijven van onze club.

Na de oprichting in Schelle volgden al snel enkele bijkomende afdelingen en regelmatig mogen wij nog nieuwe afdelingen aan onze club toevoegen. Op dit moment zijn dit de afdelingen van onze club:

- Schelle: Cafe Schuttershof, Provinciale steenweg 47

- Niel: Cafe Den Tighel, Dorpsstraat 42

- Boom: Cafe Noeveren, Nielsestraat 141

- Aartselaar: Entrez, Laar 26

- Stabroek: Cafe De Klok, dorpsstraat 41-49

Vertrekuren van de bus voor elk lokaal steeds terug te vinden op huidige site onder de publicatie van de wedstrijd.

Wij hopen dat jullie samen met ons mogen genieten van de wedstrijden van onze Rode Duivels. Wij rekenen op onze Duivels zodat we met zijn allen nog vele voetbalreizen kunnen ondernemen op en in aanloop naar EK's, WK's en Nationsleague!


Met Duivelse groeten...
 

Supportersclub De Scheve Toren

Contactgegevens:
Voor al uw vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Noodnummer (enkel voor dringende vragen): +32 (0)491/255.154
Facebook: https://www.facebook.com/De-Scheve-Toren-Supportersclub-Rode-Duivels-189671394508772/