Hoe lid worden?

Om de wedstrijden van de Rode Duivels bij te wonen dient u lid te zijn van de federatie 1895. Lidmaatschap voor deze federatie kan enkel bekomen worden via een erkende supportersclub zoals SC Scheve Toren. Na aansluiting kan u dan via ons tickets en vervoer boeken naar de wedstrijden. Lid worden kan op volgende manieren:

1) Surf naar: www.fanmanagement.be  Daar kan je je registreren als lid van onze club via uw eID reader. Onze club staat in de lijst onder de "D" van De Scheve Toren. Wij ontvangen van de federatie de vraag om u te accepteren waarna jullie toegevoegd worden aan de ledenlijst. U kan vervolgens uw lidgeld storten op ons rekeningnummer: BE78 7350 3731 6086.

2) Indien u geen identiteitskaartlezer heeft kan u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna wij een afspraak maken om het lidmaatschap met onze hulp te registreren in ons lokaal. U krijgt meteen ook de nodige uitleg ivm de site www.fanmanagement.be (u kan bijvoorbeeld zelf opvolgen hoeveel punten u heeft). Zorg er wel voor dat u op het contactmoment uw mail kan raadplegen want we hebben een registratiecode nodig die naar uw mail verzonden zal worden.

Volgende datum voor hulp bij registratie van het lidmaatschap:

- Zondag 24 november van 21u tot 23u in ons lokaal te Schelle (provinciale steenweg 47).

- Maandagavond 2 december in ons lokaal te Schelle (cafe Schuttershof, Provinciale steenweg 47) van 19u tot 22u

Belangrijk: om uw vorig lidmaatschap te verlengen dient u niet opnieuw te registreren. U kan gewoon inloggen op www.fanmanagement.be en kan in de rubriek "campagnes" de nieuwe campagene selecteren. Vervolgens stort u het lidgeld op onze rekening en is uw nieuwe lidmaatschap in orde.

Voor iedereen: De lidkaarten ontvangen wij van de federatie en worden dan door ons aan u overgemaakt.

De prijs van het lidmaatschap bedraagt 40 EUR en geldt steeds tot en met het eerstvolgende EK of WK. Elk lid ontvangt steeds enkele unieke fanartikelen en extra voordelen verbonden aan het lidmaatschap.

Wij wensen nog te benadrukken dat onze supportersclub tot doel heeft om in groep naar de wedstrijden van de Rode Duivels te rijden/varen/vliegen. Wij vragen dan ook aan onze leden om zoveel mogelijk met het voorziene vervoer mee te gaan naar de wedstrijden. Het deel van de tickets dewelke wij zelf mogen toewijzen zullen gebruikt worden voor mensen die mee gaan met het door ons voorzien vervoer. Zij vergroten dan ook hun kansen op tickets.

KIDS CLUB

Kinderen tot 12 jaar kunnen lid worden van de KIDSCLUB (20 EUR). Er worden speciale activiteiten voorzien en elk kind ontvangt een box met leuke verrassingen.


Wat zijn de voordelen van uw lidmaatschap?

- Voorrang op tickets voor thuiswedstrijden (zowel oefenwedstrijden, Nationsleague en kwalificatiewedstrijden EK!!!)
- Exclusieve ticketverkoop voor leden (zowel oefenwedstrijden, Nationsleague en kwalificatiewedstrijden EK!!!). Mensen die geen lid zijn kunnen geen tickets bestellen!
- Gratis fanartikel (sjaal, vlag of pet)
- Persoonlijke lidkaart
- 10% korting in webshop Belgian Red Devils
- Wedstrijden exclusief voor leden (Bv. win een gesigneerd shirt)
- Exclusieve partnervoordelen
- Exclusieve Fan Flight-prijzen
- Fan Support bij uitwedstrijden

Specifieke voordelen bij Supportersclub De Scheve Toren:

- Zeer hoge bereikbaarheid van de club voor support en al uw vragen (zie menu "contact)
- Comfortabele luxebussen voor het vervoer naar de wedstrijden (zie foto's op onze site)
- Actieve supporterslub die meermaals op verplaatsing gaat en daarbij steeds naar interessante formules zoekt voor zijn leden
- Diverse organisaties voor de leden zoals een ledenreceptie, occasioneel plaatsen van groot scherm, springkasteel voor de kinderen, enz,...
- Je maakt deel uit van een grote vriendengroep waar ook gezinnen bij kunnen aansluiten, wij staan voor plezier, sfeer en positieve uitstraling van onze club en zijn leden!

Nog andere vragen ivm het lidmaatschap: u kan ons steeds bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.