FAQ

Vraag: Ben ik na aansluiting bij de supportersclub zeker van tickets?
Antwoord: De verdeling van tickets hangt af van verschillende factoren zoals u kan zien in de rubriek "lid worden" en "Ledeninfo". Gezien het grote aantal leden dat we hebben en het feit dat niet iedereen alle wedstrijden mee gaat, zorgt ervoor dat wij in het verleden slechts zeer zelden mensen moesten teleurstellen. Hierbij komt nog dat in deze zeldzame gevallen de betrokken supporters een zeer laattijdige aanvraag deden. Wij kunnen niets garanderen maar wij durven te stellen dat wie tijdig een aanvraag doet bijna altijd tickets zal krijgen via ons.

Vraag: Via welke weg kan ik Supportersclub De Scheve Toren bereiken?
Antwoord: U kan met al uw vragen terecht op het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij lezen onze mail bijna dagelijks, u krijgt in principe steeds antwoord op uw vraag binnen de 48u. Onze club heeft ook een gsm (0032491/255.154) waarop onze club steeds bereikbaar is.

Vraag: Wanneer we met meerdere vrienden zijn die lid willen worden, moeten we dan allemaal naar een contactmoment komen om ons lidmaatschap te registreren?
Antwoord: Neen, Indien één iemand langskomt met ieders zijn identiteitskaart en de lidgelden dan kan één persoon het lidmaatschap voor een groep in orde brengen. Let wel op: voor ieder lid dienen we een mailadres in te geven waarnaar de KBVB een code stuurt. Deze code hebben we nodig om de procedure af te ronden. Zorg dus steeds dat ieders mailbox raadpleegbaar is.

Vraag: Hoe kan ik tickets bestellen voor de wedstrijden van de Rode Duivels?
Antwoord: Als lid kan u via de site www.fanmanagement.be uw ticket bestellen. Alle info aangaande de manier waarop u uw ticket moet bestellen kan u vinden onder het menu "wedstrijden", er werd een artikel aangemaakt onder de naam "algemene ticketing-info". Niet leden kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar betalen 5 Euro extra voor de combinatie bus/ticket. Als niet-lid enkel een ticket bestellen kan enkel indien er vlak voor de wedstrijd nog plaatsen over zijn. Om als niet-lid zeker te zijn van een ticket dient u dus in te schrijven voor ticket+bus.

Vraag: Wat is het rekeningnummer van de supportersclub?
Antwoord: BE78 7350 3731 6086.

Vraag: Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

Antwoord:

- Voorrang op tickets voor thuiswedstrijden (zowel oefenwedstrijden, Nationsleague en kwalificatiewedstrijden EK!!!)
- Exclusieve ticketverkoop voor leden (zowel oefenwedstrijden, Nationsleague en kwalificatiewedstrijden EK!!!). Mensen die geen lid zijn kunnen geen tickets bestellen!
- Gratis fanartikel (sjaal, vlag of pet)
- Persoonlijke lidkaart
- 10% korting in webshop Belgian Red Devils
- Wedstrijden exclusief voor leden (Bv. win een gesigneerd shirt)
- Exclusieve partnervoordelen
- Exclusieve Fan Flight-prijzen
- Fan Support bij uitwedstrijden

Specifieke voordelen bij Supportersclub De Scheve Toren:

- Zeer hoge bereikbaarheid van de club voor support en al uw vragen (zie menu "contact)
- Comfortabele luxebussen voor het vervoer naar de wedstrijden (zie foto's op onze site)
- Actieve supporterslub die meermaals op verplaatsing gaat en daarbij steeds naar interessante formules zoekt voor zijn leden
- Diverse organisaties voor de leden zoals een ledenreceptie, occasioneel plaatsen van groot scherm, springkasteel voor de kinderen, enz,...
- Je maakt deel uit van een grote vriendengroep waar ook gezinnen bij kunnen aansluiten, wij staan voor plezier, sfeer en positieve uitstraling van onze club en zijn leden!